Viden og inspiration

Hos TDC Erhvervscenter rådgiver vi om alt fra enkle produkter til avancerede løsninger - og vokser ambitionerne, står vi klar med de nye digitale muligheder.
Besøg os i centeret, hvor I kan se og prøve det hele, før I handler, og vi hjælper jer godt i gang.

Hent ny viden og inspiration til din device i de korte videoer, vi har samlet her på siden, for endnu bedre udnyttelse af funktioner og muligheder.
Cover tips og tricks

Opgrader din arbejdstelefon med smart tilbehør

Der findes et hav af tilbehør til din mobiltelefon, som er skabt til at gøre din arbejdsdag nemmere. En af vores butiksledere har udvalgt tre eksempler på udstyr, der er værd at overveje til din arbejdstelefon: Beskyttelsesglas med privacy, en trådløs oplader og covers, der er egnet til flere forskellige arbejdssituationer. Både til håndværkeren og dig på farten.

Mosaik

Skyd fantastisk foto og video med din smartphone

I mange arbejdssituationer kan det være en fordel hurtigt at kunne snuppe et flot billede eller optage en skarp video. Heldigvis er de nyeste mobiler spækket med uovertrufne kameraer og intelligente assistenter, der gør det legende let at skyde foto og video i professionel kvalitet. To af vores erhvervskonsulenter viser dig hvordan.

Samsung

Samsungs opdatering sikrer bedre udnyttelse af skærmen

Med den nye Samsung-opdatering One UI har du praktisk talt alt, hvad du skal bruge i en telefon lige ved hånden. Opdateringen sikrer en bedre udnyttelse af skærmen, og samtidig får du et flydende tastatur, hvor du selv kan indstille lys og størrelse.
Apple

Apples nye iOS 12-opdatering giver bedre genveje og øget hastighed

Bedre brugeroplevelse, højere hastighed og intelligente løsninger er nogle af de fordele, Apples nye iOS 12-opdatering tilbyder dig.
Huawei

Hold dit privatliv og arbejdsliv adskilt med den nye opdatering fra Huawei

Den nye Huawei-opdatering gør det blandt andet muligt for dig at have privattelefon og arbejdstelefon samlet i én telefon.