Ready - Altid klar til start

Få mest muligt ud af din investering i produkter og løsninger. Brug tiden på dine kunder i stedet for at bøvle med opsætning og teknik. I dit lokale TDC Erhvervscenter har vi sat den professionelle assistance i system, så du altid er 100 procent klar til at servicere dine kunder.

  • Størst mulig fokus på forretning og kunder
  • Adgang til eksperter i TDC Erhvervscenter
  • Kom videre: Ingen spildtid, ingen ventetid
  • Faste priser giver overblik over budgettet

Med Ready er du klar og kan vælge lige præcis de pakker og services, der støtter din forretning bedst. Klik videre, læs om dine muligheder og kontakt TDC Erhvervscenter.

Udstyrsaftale

Udstyrsaftaler

Få en udstyrsaftale i dit TDC Erhvervscenter, der omfatter mobiltelefoner, headsets og bordtelefoner. Så får du forsikring, garanti og ombytningsret på dit udstyr og din investering betales over 36 mdr.
Læs mere
Forsikring

All-Risk Forsikring

Uheld sker altid, når man mindst venter det, og når det er til mest mulig besvær. Med en Ready All-Risk Forsikring er du dækket godt ind og kommer hurtigt videre, hvis uheldet er ude.
Læs mere
Enrollment

Enrollment

Uanset platform, kan du i dag forenkle og accelerere udrulningen af mobile enheder, hvis du har en MDM løsning. Tal med os om bl.a. Apple DEP, Samsung Knox og Android Zero Touch.
Læs mere
Indkøbsportal

Indkøbsportal

Opret en specielt tilpasset webshop hos os, så du og dine medarbejdere nemt og hurtigt kan bestille fra præcis det sortiment, der er relevant for jer. Vælg de produkter og løsninger, der dækker jeres behov.
Læs mere

Kontakt os og kom videre

I dit lokale TDC Erhvervscenter står vi klar til at hjælpe dig med at blive parat til start og klar til god kundeservice. Ready-sortimentet er udviklet for at gøre jeres arbejdsdag lettere og mere produktiv.

Find dit lokale TDC Erhvervscenter her